Vacature: Traineeship Videoproductie

Als versterking voor het SportVibes Videoteam zijn wij op zoek naar een Trainee Videoproductie. Ben jij net afgestudeerd van een audiovisuele opleiding en wil je werkervaring opdoen door het draaien van videoproducties in de sportwereld? Lees dan verder!

Het SportVibes Videoteam is onderdeel van SportVibes, een allround sportmarketingbureau. Het videoteam produceert video’s voor opdrachtgevers en voor eigen events in de sportbranche. Door de sterke groei in het afgelopen jaar en de hoeveelheid producties, zijn wij op zoek naar een trainee die dit team kan ondersteunen in het produceren van de gevraagde video’s.

Ben jij net afgestuurd van een AV-opleiding, ben je sportliefhebber en wil je een kick-start van jouw carriére in de audiovisuele branche? Dan is deze traineeship echt iets voor jou. Tijdens het traineeship zul je veel verantwoordelijkheden krijgen waardoor je jezelf verder kunt ontwikkelen, maar je zult ook ondersteuning krijgen van de eindverantwoordelijke van het videoteam.

Je verantwoordelijkheden
– Ondersteunen bij pre- en post-productie
– Ondersteunen bij producties en zelfstandig draaien van kleine producties
– Ondersteunen bij producties en zelfstandig editen van kleine producties
– Meedenken met het ontwikkelen van nieuwe producties

Jij bent
– Gedreven om het beste uit jezelf te halen
– Leergierig
– Teamspeler
– Sportminded

Wij bieden
– Een traineeship vergoeding
– Een leerzame en inspiratievolle (sport)werkomgeving

Geïnteresseerd? Reageer met je motivatie en een eventuele showreel/producties waaraan je gewerkt hebt. Mail je reactie naar sven@sportvibes.nl.